fbpx

Setul Moștenire (Călăuza Familiei) este vocea familiei tale în timp

Cele mai fericite familii sunt cele întemeiate pe principiile moștenite din generație în generație.

Cartea Călăuza Familiei este vocea familiei tale în timp. Și este concepută, ca un jurnal de familiei personalizat, ce fiind completat de mai multe generații capătă o valoare inestimată.

Elementele valoroase ale Călăuzei

Treptat, ea, se transformă într-o ”cutie magică” păstrând și promovând valorile familiei sau chiar reguli pentru o familie fericită. Elementele valoroase prin care aceasta va răsuna în timp sunt multe. Arborele genealogic, tradițiile și sărbătorile de familie, sănătatea, munca și odihna, bunele manière, obiceiurile alimentare, pasiunile, ocupațiile și îndeletnicirile de bază.
Să transmiți sfaturi corecte pentru tânăra familie, ce este bine, ce este demn de urmat, este menirea cărții Călăuza Familiei.

Setul Moștenire

Ce include Setul Moștenire

Pentru ca amintirile să încapă într-un singur cufăr destinat urmașilor, vă propunem spre achiziție setul Moștenire. Acesta include:

  • Cartea “Călăuza Familiei” (320 pag., dimensiuni: 290 x 195 x 30 mm)
  • Patru planșe “Arborele Genealogic” (dimensiuni: 385 x 560 mm)
  • Cutia din lemn de stejar (dimensiuni: 245 x 345 x 65 mm)
  • Rama din lemn de stejar (dimensiuni: 420 x 600 x 25 mm)

Atât cutia cât și rama sunt executate din lemn de stejar. Stejarul proteajează și păstrează intact, multe decenii, Călăuza Familiei și respectiv planșele cu Arborele Genealogic pe cele două linii.
Pentru a deveni și mai rezistentă în fața timpului, Cartea este învelită cu piele italiană, textul fiind imprimat pe hârtie de calitate superioară.

Cartea ”Călăuza Familiei are menirea să creeze amintiri spirituale, care peste ani vor deveni cea mai de preț bogăție ce o poate avea o familie.
Dacă valorile pe care le promovează aceasta se regăsesc printre valorile Familiei voastre, vă invităm să le înșirați pe filele acestei cărți. Cu siguranță va rămâne o mare comoară spirituală urmașilor voștri, va rămâne vocea familiei tale în timp.